In Whatsapp krijg je twee blauwe vinkjes als jouw bericht is gelezen. De makers van Mailtrack vonden het een goed idee als Gmail deze vinkjes ook zou hebben. ZijĀ  bouwden een speciale extensie voor een leesbevestiging in Gmail.

Heb je mijn mail ontvangen?

Mensen ontvangen heel veel mail. Vaak ook mail waar ze (nog) niets mee hoeven te doen. Als je niet consequent aan de slag gaat met het verwerken van je mail heb je binnen korte tijd heel veel mails in je inbox staan. Het gebeurt ook wel eens dat Gmail de filters niet helemaal goed interpreteert en dan verdwijnt je mail alsnog in een onvindbaar mapje.

Mijn tip: als je Gmail gebruikt, kijk dan iedere dag of om de paar dagen even in je ‘alle e-mail’ en je ‘spam’ mappen. Je zult verbaasd zijn wat daar allemaal in staat.

Ik ben zelf een beetje aan het experimenteren met Mailtrack en ik vind de vinkjes onderaan de e-mail best lelijk, maar voor ongeveer 5 euro per maand kun je deze extensie reclamevrij gebruiken. Alleen weet dan degene aan wie je een mail stuurt niet dat je deze extensie gebruikt en of dat wenselijk is weet ik (nog) niet.

Hoe stel je zo’n leesbevestiging in?

Dat is eigenlijk heel simpel en de mensen van Computer Totaal leggen dat op een heel simpele manier uit.

 

 

Social

Evelyne

Virtual Personal Assistant en Eigenaar bij EBOS Freetype
Evelyne Bos is een virtual personal assistant voor succesvolle ondernemers. Sinds 2002 oprichter en trotse eigenaar van EBOS Freetype. Met ruim 35 jaar ervaring durf ik te stellen dat met mij in je team een aantal zaken een stuk aangenamer zal worden.

Mijn jarenlange ervaring zal jou zeker helpen om jouw bedrijf te kunnen runnen op de manier die jij wilt. Je bezig houden met dingen die echt belangrijk zijn en weten dat jouw business en klanten bij mij in heel goede handen zijn.
Social
× Hoe kunnen we je helpen?