Evelyne Bos is de oprichter en eigenaar van EBOS Freetype en Virtual Assistant voor succesvolle ondernemers.

Met inmiddels ruim 35 jaar ervaring heb ik veel expertise en praktijkervaring. Ik durf te stellen dat met mij in je team een aantal zaken een stuk aangenamer zal worden.

Ik ben mijn secretaressecarrière begonnen als burgerambtenaar bij het Ministerie van Defensie. Aangezien ik jarenlang de hoogste veiligheidsscreening heb gehad, hoef ik jou niet te vertellen dat discretie bij mij hoog in het vaandel staat.

Sinds 2002 werk ik als zelfstandig Virtual Assistant. Ik was een van de eersten in Nederland. Omdat het vak toen nog in de kinderschoenen stond heb ik een groot aantal jaren als onafhankelijk notulist gewerkt. Hier heb ik geleerd om hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

Mijn jarenlange ervaring zal jou zeker helpen om jouw bedrijf te kunnen runnen op de manier die jij wilt. Je bezig houden met dingen die echt belangrijk zijn en weten dat jouw business en klanten bij mij in heel goede handen zijn.

Ik verheug me op een prettige samenwerking!

Evelyne Bos

Wil je weten wat reden nummer 1 is voor het voortdurend overwerkt en onderbetaald zijn? Omdat je het allemaal alleen doet!

Nisandeh Neta

Neem vrijbijvend contact op met EBOS Freetype

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


× Hoe kunnen we je helpen?