Zoals je weet, is het is niet altijd eenvoudig om jezelf te stretchen en uit je comfortzone te gaan. Ook al wil je dat wel graag. En wanneer het lukt, voelt dat geweldig. Daarom neem ik je graag even mee in mijn ervaring van afgelopen periode. Het begon allemaal in november 2016. Bij een optreden van Brian Wilson en zijn band in de Royal Albert Hall in Londen. Het optreden was een geweldige ervaring en ik was diep onder de indruk van een van de bandleden. Op dat moment gaan allerlei conditioneringen werken, want dit is toch geen ‘normale’ reactie van iemand van 57 jaar? Dit gebeurt alleen als je 16 bent.

Helaas gebeurde dat toen ook, alleen toen durfde ik daar niets mee te doen en dat patroon wilde ik doorbreken. Ik wilde naar een tweede concert en op de foto met mijn favoriet. Bam, doel gesteld!
Het lot was me gunstig gestemd en de Tour kwam ook naar Europa en steeds dichterbij. België, maar ik had mijn man nog niet overtuigd. Amsterdam… en uitverkocht. Wat was ik teleurgesteld en na even overleg hebben we toch besloten om naar Oostende te gaan. Het concert vond plaats op 4 juli. We hebben op 1 april de kaartjes gekocht. De voorpret kon beginnen.

Ik heb van alles gedaan om dit doel te bereiken. Een vriendschapsverzoek op Facebook gestuurd en dat werd heel snel geaccepteerd! 1-0 dacht ik. 😊

Daarna een kennis benaderd die altijd met bekende Nederlanders op de foto gevraagd hoe zij dat aanpakt. De plattegrond van de Kursaal bestudeerd om te kijken waar de artiesteningang was. Iemand bereid gevonden die voor mij een stukje tekst in het Engels vertaalde dat ik hem via Facebook kon sturen. Eenmaal in Oostende mensen gevraagd hoe ik dit aan kon pakken. Ik had er bijna een dagtaak aan!

Toen kwam de dag en heel eerlijk gezegd had ik bij voorbaat de moed al opgegeven. Geen reactie op mijn Facebookberichten en mijn grote vriendin ‘Angst’ speelde weer een hoofdrol. Maar soms blijkt maar dat je alles helemaal niet kunt plannen! Toen we bij ons hotel aankwamen, toevallig tegenover de Kursaal, stonden er bussen bij de Artiesteningang. Toch maar even gaan kijken. We waren eigenlijk al net iets te laat en de handvol mensen die er stonden kenden mijn favoriet niet. Iemand was er stellig van overtuigd dat hij al binnen was en dat hij een handtekening had gehad. 😊

met-Matt-Jardine

We zagen Brian Wilson uit de bus geholpen worden, vervolgens kwamen er nog een paar mensen die ik kende… en toen kwam er nog een bus. Op het moment dat ik hem zag uitstappen kreeg ik vleugels en ben naar hem toe gerend en vroeg of hij met mij op de foto wilde. Missie geslaagd.

’s Avonds zijn we naar het concert geweest en ondanks dat Brian toch echt met pensioen moet, hebben we genoten van de sfeer, de entourage, de zang, de solo’s van mijn favoriet. In mijn Facebookberichten had ik mijn favoriet een doosje Belgische chocolade beloofd. Na mijn fotomoment toch maar even een doosje gekocht. Het concert was afgelopen en iedereen verdween snel achter de coulissen, maar hij kwam nog even terug. Nadat ik hem geroepen heb en hij even twijfelde kwam hij toch nog mij toe en kon ik hem het cadeautje geven. Hij was blij verrast, maar kon zich volgens mij niets herinneren van de belofte die ik hem op Facebook heb gedaan.

Mijn leermomenten, doe er je voordeel mee

  • Houd er rekening mee dat jouw verwachtingen van jou zijn.
  • Sommige zaken zijn niet te plannen.
  • Geniet van de weg naar het doel toe.
  • Zoek mensen die samen met jou naar het doel toe willen werken.
  • Je durft veel meer dan je denkt.
  • Jij wordt de moeite waard gevonden, als je dat zelf ook vindt.
  • Het uiteindelijke, bereikte doel is leuk, maar verandert je leven niet.

Het was een geweldige ervaring! Herken jij dit? Wanneer ben jij het laatst uit je comfortzone gekomen?

Ik lees je reacties graag!

 

Social

Evelyne

Virtual Personal Assistant en Eigenaar bij EBOS Freetype
Evelyne Bos is een virtual personal assistant voor succesvolle ondernemers. Sinds 2002 oprichter en trotse eigenaar van EBOS Freetype. Met ruim 35 jaar ervaring durf ik te stellen dat met mij in je team een aantal zaken een stuk aangenamer zal worden.

Mijn jarenlange ervaring zal jou zeker helpen om jouw bedrijf te kunnen runnen op de manier die jij wilt. Je bezig houden met dingen die echt belangrijk zijn en weten dat jouw business en klanten bij mij in heel goede handen zijn.
Social
× Hoe kunnen we je helpen?